Genieten van La Dolce Vita in Renswoude? Dan bent u bij Di Tutto aan het juiste adres.

Met de biologische koffiebonen van Manetti, de smaakvolle broodproducten van Panitaly en de  ambachtelijke zoetigheden van Venchi hebben wij voor u de echte Italiaanse smaken in huis gehaald.

Voor onze koffie hebben wij gekozen voor de verse koffiebonen van Manetti. Het verhaal achter de Manetti is een echte Italiaanse familiegeschiedenis. Alles begon in de vroege jaren twintig, bij de geboorte van Silvio Alberto Manetti nabij het Piazza San Marco in Venetië. Hij ontwikkelde zijn passie voor espresso bij ’s werelds oudste en bekendste espressobar Caffè Florian. Toen hij in de vroege jaren ’50 in Noord Europa belandde droeg hij deze passie over op zijn kinderen en kleinkinderen. Laat je door Manetti verleiden. Manetti maakt koffie zoals de Italianen dat graag drinken in Italië. Echte pure, krachtige smaak. Géén concessies aan smaak of geur. En zeker ook géén concessies aan “looks”.

Italië is – naast Frankrijk – het andere land met een rijke broodtraditie. De Panitaly-range is ontstaan in Italië nabij Milaan, en wordt daar ook geproduceerd. In deze moderne en snelle tijd die ons continu dwingt tijd te besparen heeft Panitaly juist besloten om de productie van brood zo langzaam mogelijk te realiseren. De keuze voor ’Festina Lente’, wat “haast je langzaam” betekent, is beslissend. De voorbereiding van “Biga” – het deeg met fermentatieproces van 16 uur – is bijzonder complex en delicaat. Hiervoor zijn ingrediënten van absolute topkwaliteit nodig. En dat proef je in de Ciabatta’s, Boules en Panini’s van Di Tutto.

De lekkernijen van Di Tutto komen van Venchi. In de loop der jaren is Venchi, van een klein in Turijn gevestigd bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde exponent van verfijnde patisserie: het transformeren van cacao tot een uitzonderlijke ervaring! Vandaag de dag produceert Venchi meer dan 350 soorten speciale Italiaanse chocolade en is er een wereldwijde export van deze lekkernijen.